COFFIE

 

Visst hade vi pratat om att nu när vi ändå har 2 hundar kanske vi skulle ta ännu en hund, en vuxen hund. Ví var och tittade på en för ett tag sedan, men vi fastnade tyvärr inte för honom, en fin border. Men det är ju så att det ska kännas rätt.

 

Visst viste vi att Märith , Lappstintans Kennel, hade valpar. Men vi hade inte pratate eller ens funderat på en valp.... Men på något vis var vi in på hemsidan och där var han!

 

Vi var och tittade på honom, han var den enda som var kvar. Alla andra var tingade och hämtade. Nu var även Coffe hämtad, av oss. För inte ska man titta om man verkligen inte har tänkt sig en valp ;)

 

 

Nu håller mattegrisen på att bli året. Tänk vad tiden går fort. Vi har hunnit vara på någon utsällning, men det var inte riktigt hans grej, men vi har ett tag på oss att öva, så se upp :) Coffie är den av våra hundar som vill ha mest uppmärksamhet, vilket han även får. Eftersom han är "minst" så får han även följa med matte när hon är på språng så att även han ska hitta och lita på sig själv

 

 

Nu har tiden gått och Coffe har tyvärr inte hittat sig själv så efter mycket övervägande och tillfället passade så bestämde vi att han skulle få pröva att bo hemma hos en av mina systrar.

 

Det har han idagsläget gjort en tid och det har visat sig att det var en mycket bra lösning. Både för Coffe och syster.

 

Han har hittat sig själv och blivit en mycket finare och trevligare hund. En hund med eget självförtroende, sen har han blivit så snygg, i gamm mattes ögon :) För mattes Coffe kommer han alltid att vara.

 

Kvar i våra ägor är han fortfarande och det kommer han att fortsätta att vara. För inte vill vi missa möjligheten att fortsätta ta med oss honom på utställningar och grytträningar.

Månlandets Kennel © Copyright 2013.